Betingelser

Handelsbetingelser

Bestilling:

Bestilling på Heldigt.dk foregår online. Du vil modtage en automatisk bekræftelse på din bestilling på mail. Du vil ligeledes modtage en e-mail, der bekræfter afsendelsen. Derudover modtager du en faktura med varen.
Hvis ikke vi har modtaget betalning indenfor 7 dager bliver din bestilling slettet. Der tages altid forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Hvis det giver dig problemer at bestille online eller hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail: info@heldigt.dk eller via telefon 40110414.

 

Betaling:

 

Bankoverførsel

Pengene overføres til:
Nykredit
Registreringsnr. 8113
Kontonr. 2310947
 

 


Levering med Postdanmark:

Varer der vejer op til 20 kg. leveres af Postdanmark. Leveringen vil normalt ske indenfor 2-3 dage, hvor andet ikke er angivet. Husk at angive hvis pakken ønskes leveret til anden adresse/posthus.


Levering med fragtmand:

Ved køb af større effekter arrangerer vi transport med fragtmand eller lignende. Du vil efter bestilling eller ved forespørgsel kunne få oplyst prisen for leveringen, hvorefter det er muligt at fortryde evt. bestilling. 

mail for nærmere aftale på: info@heldigt.dkLevering til udlandet:

mail for nærmere aftale på:
 info@heldigt.dk
 

 

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages returret på alle leverede varer. Varer afhentet eller købt på vores lager eller butik, er købt som beset og har derfor ingen returret, ved mindre andet er aftalt.

Varer der er specielt forarbejdet tages ikke retur.

Udgiften til evt. returnering af en vare påhviler køberen, ligeledes at den er forsvarligt indpakket.

Husk at give besked, hvis en vare ønskes returneret, på mail eller telefon, af hensyn til at der kan være andre der er interesseret i den samme vare.

Det kan være en god ide at sende den returnerede vare som pakkepost, da den er så forsikret. Det er dig som returnerer varen, der har ansvaret for at den kommer frem til os, og er i samme stand som ved leveringen

Pengene vil normalt tilbageføres indenfor senest 7 dage.

 

Reklamation:

Da vores varer alle er gamle og brugte, vil de næsten altid have brugsspor. Vi forsøger så vidt muligt at beskrive evt. fejl og mangler på en vare, samt fotograferer det. Husk det er muligt at zoome ind på fotoene på hjemmesiden, for at se detaljer samt ekstra foto.

 

Kundeoplysninger:

Dine kundeoplysninger vil aldrig blive overdraget til 3. part. Ved bestilling vil du blive bedt om at oplyse navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mailadresse, disse oplysninger er kun til brug for ordren, det vil sige til evt. levering og fakturering.

 

Forbehold

Der tages forbehold for fejl i priserne, samt at en vare af teknisk eller menneskelig årsag er udsolgt, selvom den er angivet, som den er på lager. Derudover tages der forbehold for fejl i målangivelsen af varene mv.