Om os

Velkommen til Heldigt.dk.

Vores webshop er etableret i 2014. Efter at have været digtige samlere i årtier besluttede vi os for at åbne en forretnig med vores ting og sager.

Vi synes at det er både sjovt og fornuftigt at investere i antikviteter der holder sin værdi i stedet for at købe nye ting som ofte mister sin værdi lige så snart de er pakket ud.

Vi går meget op i genbrug og synes at tingerne blev bedre lavet i "gamle dage" og vi bruger hellere tid på at istandsætte gamle ting hellere end at købe noget nyt og på den måde kan vi alle sammen være med til at mindske produktionen generalt.  Det er ofte en stor opgave at sætte gamle ting i stand, f.eks. gamle lamper som efterhånden har måske fået både en anden fatning og en anden ledning som slet ikke passer til lampen og den tidsperiode da den blev produceret.

Heldigvis har vi gennem årene været dygtige til at finde det der skal til for at føre de de gamle lamper i det oprindelige stand, dog med nye og godkendte ledninger og "nye" gamle  fatninger og skærmholdere eller baldakin i bakelit da de gamle enten var blevet tabt eller ødelagt.

Det er vores håb at vores nænsomhed bliver bemærket når vores varer bliver sammenlignet med tilsvarende varer fra de andre på markedet.

Vores kunder og deres tilfredshed er og bliver grundlaget til at drive en virksomhed som vores.

Tak for dit besøg og bedste hilsner fra Bornholm.